Superhelden zijn er in allerlei vormen en maten. Je kunt denken aan de welbekende superhelden zoals Superman, Batman, Ironman of Mega Mindy. Maar het kan natuurlijk ook dat je iemand in je nabije omgeving bestempeld als jouw eigen superheld. Als diegene heel speciaal is voor jou of jou echt ooit uit een benarde situatie heeft gered. Maar misschien wil jij zelf wel de superheld van de avond zijn. Dan ben je al goed op weg als je een van de vele superheldenkostuums aantrekt. Op deze manier maak je misschien ook wel meer kans om als superheld te worden bestempeld door je crush. Dit zal je avond vast weer goed maken.

Amazing Man Deadman Mega Toby Superman
Atomic Betty Deadpool Miss America Superwoman
Batgirl Hercules Mister X Tarzan
Batman Hulk Phantom rider The hulk
Beast Iceman The Powerpuff Girls The phantom
Black Panther Invisible Woman Sonic the Hedgehog Vixen
Captain America Iron man Spiderboy Wildcat
Catwoman Karate kid Spidergirl Wonder Woman
Daredevil Mega Mindy Spiderman X-Men

Maar wie is de sterkste?

Er zijn ontzettend veel verschillende bekende superhelden. Want wanneer bestempel je nu iemand als een superheld? Wanneer diegene iets heldhaftigs uitstraalt? Wanneer diegene een goede daad heeft verricht? Wanneer diegene bovenmenselijke krachten heeft? Wanneer diegene de zogenaamde slechteriken uit de weg ruimt? Of wanneer je gewoon een superheldenkostuum draagt? Wie zal het zeggen. Want de meeste superhelden zijn fictief. Wij hebben de meest bekende superhelden voor jou op een rijtje gezet. Zodat je meer idee├źn kunt opdoen voor jouw superhelden kostuum.

Zoals je waarschijnlijk wel ontdekt hebt, zijn de meeste superhelden Amerikaans of hebben een andere afkomst. Maar daarom zijn er ook zoveel verschillende superheldenkostuums te verkrijgen. Omdat veel superhelden dus wereldwijd bekend zijn. Superheldenkostuums zijn dus niet heel moeilijk om te vinden en in veel verschillende varianten verkrijgbaar.